Despre mine

Eu sunt Ioana, un om simplu care a venit pe lume acum mai bine de 40 de ani, într-un sat din județul Sălaj.

Am început descoperirea lumii – exterioare și interioare – de acolo, din casa bunicii, pe care o visez și azi. Am continuat acest proces de explorare cu bucurie și curiozitate zi de zi, iar astăzi simt că marea mea șansă în viață este să fac conștient acest lucru, folosindu-mi la maxim resursele din jur.

Eu sunt un om prezent în viața mea – uneori atât de prezent, încât devine obositor; sunt un om activ și implicat în multiple activități – câteodată simt că am luat-o pe prea multe șosele și noroc că există momentul de răgaz în care ajung iar pe autostradă; sunt plină de emoții – dintotdeauna a fost așa, la un moment dat îmi doream să scap de ele, azi însă, înțeleg valoarea și sensul lor în existența mea.

Unii spun despre mine că sunt  un om ambițios, independent și puternic – eu cred cu tărie că multe dintre aceste atribute sunt datorate provocărilor din mediul în care am trăit.

Alții ar spune că sunt o persoană sociabilă, mereu cu zâmbetul pe buze, pasionată de munca cu oamenii, un sprijin în redobândirea echilibrului interior.

Dincolo de ceea ce sunt azi și ce spun alții, eu vreau să fiu un Om Bun, un Om Liber, un Om Pasionat de Viață și de Oameni, un Om Recunoscător pentru șansele pe care le-am primit în viață, un Om Conștient de misiunea lui și Preocupat de păstrarea valorilor în care cred.

Contact

Programează o consultație