Cine sunt?

Eu sunt Ioana , un om simplu care a venit în lume  acum treizeci și ceva de ani într-un sat din județul Sălaj.

Am început descoperirea lumii – exterioare și interioare – de acolo, din casa bunicii pe care o visez și azi. Am continuat acest proces de explorare cu bucurie și curiozitate zi de zi iar astăzi simt că marea mea șansă în viață este că pot să fac conștient acest lucru  folosindu-mi la maxim resursele din jur.

Eu sunt un om prezent în viața mea – uneori atât de prezent încât devine obositor.

Eu sunt un om activ și implicat în multiple activități –câteodată simt că am luat-o pe prea multe șosele și noroc că există momentul de răgaz în care ajung iar pe autostradă.

Eu sunt plină de emoții- dintotdeauna a fost așa, la un moment dat imi doream să scap de ele , azi înțeleg valoarea și sensul lor în existența mea .

Unii spun despre mine că sunt  un om ambițios, independent și puternic – eu cred cu tărie că multe dintre aceste atribute sunt datorate provocărilor din mediul în care am trăit.

Alții ar spune că sunt o persoană sociabilă, cu zîmbetul pe buze, pasionată de munca cu oamenii, un sprijin în redobândirea echilibrului interior.

Dincolo de ce sunt azi și ce spun alții eu vreau să fiu un om bun, un om liber, un om pasionat de viață și de oameni , un om recunoscător pentru șansele pe care le-am primit în viață, un om conștient de misiunea lui și preocupat de păstrarea valorilor în care cred .


 [contact-form-7 404 "Not Found"]

© 2023 Psiholog Cluj Ioana Radu. Toate drepturile rezervate.